| DANIA GORĄCE 
				rosół z makaronemkotlet devolaille, sznycel po mediolańsku, kotlet schabowy, ziemniaki, frytki, zestaw surówek, buraczki zasmażane, marchewka gotowana kalafior, fasolka szparagowa.barszczyk czerwony z pasztecikami, krokiety, pieczarki faszerowaneflakipolędwiczki w sosie borowikowym, szaszłyk, zawijasy w polędwicy wołowej, kluski śląskie, bigos staropolski, szynka pieczonażurek z białą kiełbasą ZIMNE PRZEKĄSKI 
				półmiski z galantyną – kurczak faszerowany, schab, ozorekpółmiski z wędliną i garmażem – szynka staropolska, kurczak faszerowany, schab ze śliwką, rolada z boczku, karczek pieczonykurczak faszerowanypstrągi w galareciesałatka -  jarzynowa, z tuńczykiem z kurczakiem i ananasemjajka faszerowaneśledź w olejuzimne nóżkitatar z polędwicy wołowej pomidor, ogórek, papryka, grzybkiŁosoś – roladki z sosem chrzanowym DESER Lody z owocami, kawa, herbata SPECJALNOŚĆ SZEFA KUCHNI Szynka wieprzowa na gorącokrojona przez kucharza |  |