Menu Wesele

Menu

DANIA GORĄCE

  1. rosół z makaronem
  2. kotlet devolaille, sznycel po mediolańsku, kotlet schabowy, ziemniaki, frytki, zestaw surówek, buraczki zasmażane, marchewka gotowana kalafior, fasolka szparagowa.
  3. barszczyk czerwony z pasztecikami, krokiety, pieczarki faszerowane
  4. flaki
  5. polędwiczki w sosie borowikowym, szaszłyk, zawijasy w polędwicy wołowej, kluski śląskie, bigos staropolski, szynka pieczona
  6. żurek z białą kiełbasą

ZIMNE PRZEKĄSKI

  1. półmiski z galantyną – kurczak faszerowany, schab, ozorek
  2. półmiski z wędliną i garmażem – szynka staropolska, kurczak faszerowany, schab ze śliwką, rolada z boczku, karczek pieczony
  3. kurczak faszerowany
  4. pstrągi w galarecie
  5. sałatka -  jarzynowa, z tuńczykiem z kurczakiem i ananasem
  6. jajka faszerowane
  7. śledź w oleju
  8. zimne nóżki
  9. tatar z polędwicy wołowej
  10.  pomidor, ogórek, papryka, grzybki
  11. Łosoś – roladki z sosem chrzanowym

DESER

Lody z owocami, kawa, herbata

SPECJALNOŚĆ SZEFA KUCHNI

Szynka wieprzowa na gorącokrojona przez kucharza

Dopuszcza się zmiany w zaproponowanym menu na wniosek Najemcy w ramach podanej kwoty bądź jej zwiększeniu

Aktualności
Oferta

Teminy

Galeria
Kontakt

 

Sala Konferencyjno-Bankietowa "Reymontówka"
ul. Targowa 2
96-127 Lipce Reymontowskie
tel. 602 759 883