DANIA GORĄCE
- rosół z makaronem
- kotlet devolaille, sznycel po mediolańsku, kotlet schabowy, ziemniaki, frytki, zestaw surówek, buraczki zasmażane, marchewka gotowana kalafior, fasolka szparagowa.
- barszczyk czerwony z pasztecikami, krokiety, pieczarki faszerowane
- flaki
- polędwiczki w sosie borowikowym, szaszłyk, zawijasy w polędwicy wołowej, kluski śląskie, bigos staropolski, szynka pieczona
- żurek z białą kiełbasą
ZIMNE PRZEKĄSKI
- półmiski z galantyną – kurczak faszerowany, schab, ozorek
- półmiski z wędliną i garmażem – szynka staropolska, kurczak faszerowany, schab ze śliwką, rolada z boczku, karczek pieczony
- kurczak faszerowany
- pstrągi w galarecie
- sałatka - jarzynowa, z tuńczykiem z kurczakiem i ananasem
- jajka faszerowane
- śledź w oleju
- zimne nóżki
- tatar z polędwicy wołowej
- pomidor, ogórek, papryka, grzybki
- Łosoś – roladki z sosem chrzanowym
DESER
Lody z owocami, kawa, herbata
SPECJALNOŚĆ SZEFA KUCHNI
Szynka wieprzowa na gorącokrojona przez kucharza
|
|